Vandaag Gratis Verzending

Retouren, Terugbetalingen & Annulatie.


RETOUREN, TERUGBETALINGEN & OMRUILINGEN
Niet tevreden met uw aankoop? Geen zorgen!
U kunt het product binnen 30 dagen na het plaatsen van uw bestelling terugsturen voor terugbetaling, op voorwaarde dat de goederen zich in dezelfde staat bevinden als bij ontvangst.

De terugbetaling omvat de volledige kost van de aankoop, exclusief eventuele verzendkosten. De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel naar ons, worden niet terugbetaald.

Gelieve eerst contact met ons op te nemen alvorens u een retourzending plaatst.  Op die manier kunnen wij de retour efficient verwerken. 

Van zodra de retourzending onderweg, gelieve dan de bijhorende trackingcode via email te communiceren. Zodra het artikel is ontvangen, betalen wij u binnen 2 werkdagen de volledige prijs van het product terug. Wanneer u uw bestelling retourneert, vergeet dan niet uw ordernummer te vermelden.


Retouradres:
Bedrijfsnaam: Suki Mats
Straat: Ruiterijstraat 36
Stad: Lommel
Postcode: 3920
Land: België

VERLOREN OF GESTOLEN PAKKETTEN
Door een bestelling te plaatsen bij Suki Mats, gaat u akkoord met onze levertijden. De meeste bestellingen worden binnen de gestelde termijnen geleverd, maar externe factoren zoals douanecontroles kunnen soms tot vertragingen leiden. Als de levertijd van uw bestelling 5 werkdagen langer is dan de door ons getoonde levertijd, kan u contact met ons opnemen en sturen wij u graag een vervangende bestelling toe of betalen we u het volledige aankoopbedrag terug.

Als de bestelling eenmaal is verzonden, is het niet mogelijk om deze nog te annuleren.

Suki Mats is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten waarvan bevestigd werd dat ze op het opgegeven adres werden afgeleverd. Na navraag zal Suki Mats de levering bevestigen op het opgegeven adres, de datum van levering, traceerinformatie en verzendgegevens die de klant kan onderzoeken.