Vandaag Gratis Verzending

ONZE MISSIE


De helende effecten van de Suki Mat™ zijn onder andere: verlichting van stress, slapeloosheid en pijn, maar ook meer energie en algemeen welzijn. Door deze diepgaande voordelen wordt de Suki Mat™ een krachtig hulpmiddel om de kwaliteit van ons leven te verbeteren.

Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn en meer van het leven genieten als ze gemakkelijk toegang hebben tot gebruiksvriendelijke hulpmiddelen voor zelfgenezing. Door kwaliteitsvol design en toegankelijke producten te promoten, streven we ernaar om de wereld te helen en van Suki Mats™ het meest erkende merk te maken op het gebied van gezond leven.

Onze belangrijkste prioriteit bent U, onze klant. Als u problemen heeft met uw bestelling, of als u een vraag heeft over ons product, neem dan gerust contact met ons op via info@sukimats.nl

Wij kijken ernaar uit om u te helpen om uw levenskwaliteit te verbeteren!
Volg ons op uw favoriete social media platform voor onze laatste updates:

 

Het mystieke nagelbed is meer dan 1000 jaar geleden ontstaan en werd door gurus gebruikt voor meditatie en genezing. Suki Mats™ heeft een moderne, ergonomisch versie van deze oude technologie gecreëerd, om dezelfde diep-helende effecten te modelleren. Met duizenden niet-toxische plastieke nagels, onschadelijk voor de huid -maar met alle genezende voordelen van zijn legendarische voorouder- brengt Suki Mats™ de zelfgenezende effecten van acupressure en massage, naar de mensen thuis om een gezonde levensstijl in stand te houden te midden van de stress in onze moderne wereld.

Duizenden hebben de Suki Mat gebruikt om een hele reeks aan kwalen te verlichten, waaronder chronische nek- en rugpijn, spierpijn, hoofdpijn, dagelijkse stress en zelfs slapeloosheid.