Vandaag Gratis Verzending

HOE WERKT ACUPRESSURE?


Wanneer de 6000+ kleine tips (uitsluitend gemaakt met niet-toxische en niet-allergene materialen) in je huid drukken, zorgen ze ervoor dat het zenuwstelsel een reeks impulsen naar de hersenen stuurt, waardoor endorfine en oxytocine vrijkomen.

Endorfines staan algemeen bekend als "welzijnshormonen" omdat ze de overdracht van pijnsignalen kunnen blokkeren, waardoor een gevoel van welzijn wordt gegenereerd en spier- en gewrichtspijn wordt verminderd.

Oxytocine staat bekend als het "hormoon van de liefde en sereniteit", omdat het een gevoel van algemene rust en een lichte slaperigheid teweegbrengt (wat van groot nut kan zijn bij stress, vermoeidheid en slaapstoornissen).

Kies Jouw Suki Mat!


WAT GEBEURT ER OP DE SUKI MAT?

Hier is de natuurlijke reactie van je lichaam als je op de Suki Mat gaat liggen:

  • 10-20 seconden: Je lichaam stimuleert de circulatie van het bloed naar de rug.
  • 2-4 minuten: Je rug wordt warm van de bloedstroom.
  • 6-10 minuten: Het voorgaande stimuleert een fysiologische reactie van het lichaam om stress te verlichten en de spanning te verminderen.
  • 10-20 minuten: De fysiologische respons helpt bij het ondersteunen van ontspanning in de spieren, het verlichten van spanning en het geven van een zalig gevoel.

Tegen die tijd moet de pijnstillende werking van acupressure voelbaar zijn. Veel gebruikers ervaren minder pijn, een verhoogd metabolisme en verlichting van ontstekingen.

De druk die wordt uitgeoefend door de tips op het lichaam, stimuleert het vrijkomen van endorfine en oxytocine. Stress neemt af, de slaap wordt vergemakkelijkt, fysieke en mentale spanningen smelten weg en er is een duidelijke verbetering van de bloed- en lymfecirculatie.