Vandaag Gratis Verzending

Frequently Asked Questions


OVER SUKI

Waarvoor wordt de Suki Mat gebruikt?

De Suki Mat wordt gebruikt als wellness-instrument voor de algemene gezondheid en vitaliteit, meestal ter ondersteuning van een diepe kwalitatieve slaap, een gezonde bloedcirculatie, ontspanning van gespannen spieren, verlichting van chronische rug- en nekpijn, verlichting van stress, ontspanning en algemene vitaliteit. Deze voordelen zijn toegankelijk via de principes van acupressure.

Wat gebeurt er precies en hoe werkt het?
Door op de mat te liggen activeert het lichaam zijn eigen zelfgenezende en pijnverlichtende krachten. Eerst wordt de bloedstroom door het lichaam verhoogd, dit gebeurt in de eerste 2 minuten. Het bloed wordt in de gebieden gepompt die op de mat rusten. Hierdoor voelt de rug warm en tintelend aan. Na ongeveer 4 tot 5 minuten beginnen de neurotransmitters in de hersenen natuurlijke chemische stoffen zoals endorfine en oxytocine te produceren. Door de verbeterde bloedcirculatie worden ze door het hele lichaam gepompt.

Na een 20-tal minuten heeft het lichaam een belangrijke endorfine kick ervaren. Dit veroorzaakt een aantal dingen: de spieren in het behandelde gebied ontspannen zich. Je voelt je volledig ontspannen en kalm. Door dagelijks gebruik begint het lichaam op natuurlijke wijze een grotere hoeveelheid endorfine te transporteren, wordt het immuunsysteem  ondersteunt, de bloedstroom gereguleerd en het lichaam gezond gehouden.
Hoe weet ik dat het werkt?
Acupressure is een vertrouwde praktijk van oosterse oorsprong. Hoewel deze praktijk redelijk nieuw is voor de westerse wereld, dateert ze al 2000 jaar geleden en wordt ze nu overgenomen door beoefenaars over de hele wereld. De Suki Mat bootst deze oude techniek na om de voordelen te reproduceren en de beoefening van acupressure op grotere schaal mogelijk te maken. Als je meer wilt weten over hoe acupressuur werkt, lees dan hier alles over de werking van acupressure. Als je wilt weten hoe de Suki Mat anderen heeft geholpen de voordelen van acupressure te ervaren, lees dan hun recensies onderaan deze pagina.

ABOUT THE PRODUCT

Hoe voelt het aan?
Bij het gebruik van de Suki Mat geven duizenden pieken druk op je huid en spieren. Als je net als de meesten bent, kan deze ervaring in het begin ongemakkelijk en prikkelbaar zijn. Dit duurt een paar minuten vooraleer er een tintelend gevoel ontstaat. Het ongemak verdwijnt vervolgens, de spieren beginnen zich te ontspannen en de zowel de mentale als lichamelijke spanning neemt weg. Dit proces kan leiden tot een gevoel van gelukzaligheid en een toestand van zulk een diepe ontspanning dat u zelfs kan gaan slapen. Als mens hebben we allemaal een verschillende gevoeligheid voor pijn. Voor sommige mensen kan het wennen aan de Suki Mat slechts een paar minuten duren, terwijl het voor anderen een paar sessies kan duren. Na verloop van tijd zal je lichaam zich aanpassen aan het aanvankelijke ongemak en wordt het puur genieten!
Hoe gebruik ik de mat?
Wanneer u de Mat tegen uw lichaam plaatst, oefenen de pieken druk uit op uw huid. Begin bij uw eerste sessie met het aanbrengen van de Suki Mat op uw nek, schouders, rug of voeten, omdat deze gebieden het meest door spanning worden beïnvloed. Echter, elk gebied van uw lichaam kan worden behandeld. Er is geen beperking in de tijd of frequentie van een Suki-sessie en het is volkomen normaal om op de mat in slaap te vallen. Wij raden u aan om naar 15 minuten of langer te streven om het volledige acupressure-effect te ervaren. Voor de eerste paar sessies kun je een dun t-shirt dragen, of een kussensloop over je Mat leggen zodat je lichaam zich geleidelijk aan kan aanpassen. De blote huid is echter het beste om het volle Suki gevoel te ervaren. Je gebruikt je mat best op bed of op de zetel zodat de volledige oppervlakte van je rug bedekt wordt.
Hoe lang en hoe vaak moet ik de Suki Mat gebruiken?

Wij raden u aan om met 15 minuten te beginnen. Als je aan het gevoel gewend bent geraakt, is 20-60 minuten een goede leidraad. Het is echter geenszins schadelijk of ongezond om de 60 minuten te overschrijden. Veel mensen slapen op hun mat, hetgeen volledig onschadelijk is.
We raden een regelmatig - indien mogelijk - dagelijks gebruik aan.

Wat als het me niet bevalt?
We willen dat iedereen de voordelen van de Suki Mat ervaart. Daarom bieden we een 30-dagen retourbeleid aan. Als u zich zorgen maakt dat de Suki Mat niet geschikt is voor u, weet dan dat u hem kunt terugsturen of omruilen. Lees meer over ons beleid in het gedeelte over retouren en terugbetaling.
Helpt de Suki Mat bij rugpijn, slapeloosheid, hoofdpijn en andere medische aandoeningen?

Wij doen geen medische claims, maar veel mensen vinden dat het hen op verschillende manieren helpt. Wij raden u aan om advies van een arts in te winnen over de vraag of zij het u aanbevelen.

Heeft mijn gewicht invloed op mijn Suki ervaring?
We merken bij onze klanten dat het de mate van huidgevoeligheid is die bepaalt wat hij of zij voelt, niet zijn of haar gewicht. Dus wat je gewicht ook is, je kan de mat gebruiken.

Kan ik de Suki Mat gebruiken als ik zwanger ben?
Helaas raden wij het gebruik van de Suki Mat niet aan bij zwangere vrouwen. Dit komt omdat bepaalde acupressure-punten gebruikt kunnen worden om een bevalling te veroorzaken. Raadpleeg altijd uw arts voordat u de Suki Mat gebruikt, als u zwanger bent. Hier vindt u interessante informatie over acupressure en zwangerschap als u meer wilt weten: http://acupressurepointsguide.com/pressure-points-to-induce-labor/
Kan mijn kind de Suki Mat gebruiken?
Kinderen hebben de neiging om echt te genieten van het gebruik van de Suki Mat, omdat ze zich er heel snel in ontspannen. Het kan helpen om ze te kalmeren, waardoor het geweldig is om na schooltijd of voor het slapen gaan te gebruiken. Altijd assisteren of toezicht houden, terwijl ze op of van de mat komen.
Kan ik de Suki Mat met een medische aandoening gebruiken?
Als u een ernstige medische aandoening of ziekte heeft, raden wij u aan uw arts te raadplegen vooraleer u dit product gebruikt.

Er zijn enkele omstandigheden waarin het gebruik van de Suki Mat niet wordt aanbevolen. Het is niet aan te raden om de mat te gebruiken als u een van de volgende aandoeningen heeft:

Stollingsproblemen, of als u antistollingsmedicijnen gebruikt. De Suki Mat kan de bloedsomloop beïnvloeden en kan daarom niet aanbevolen worden aan mensen met bloedsomloop- en/of stollingsstoornissen.

Epilepsie - een persoon een aanval kan krijgen terwijl hij op de mat ligt. Aanzienlijke huidbeschadiging op het gebied van gebruik - huidaandoeningen kunnen worden verergerd door de Suki Mat. 


Koorts of andere acute ziekte

Cardiovasculaire aandoeningen

Tromboflebitis neuropathie die resulteerde in verlies van gevoel of zintuiglijke beperkingen

Zwangerschap - bepaalde acupressure-punten worden soms gebruikt voor het opwekken van weeën.

VERZENDING & RETOURZENDINGEN

Hoeveel kost de verzending en hoe lang duurt de verzending?
Wij zijn erg trots op het feit dat wij gratis wereldwijde verzending kunnen aanbieden op alle bestellingen. levertijd: 6-15 werkdagen, afhankelijk van waar u zich in de wereld bevindt. Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 24 uur vanuit ons magazijn te verzenden.
Waar is mijn bestelling?
Waarschijnlijk is je Suki Mat nu op weg naar jou. Helaas kunnen er soms onverwachte vertragingen optreden, maar wij verontschuldigen ons, zowel in de onze naam als in de naam van onze verzendpartners, en bedanken je voor je geduld. Binnen 3 werkdagen na het plaatsen van je bestelling moet u een e-mail met tracking informatie ontvangen. Als je geen tracking link hebt ontvangen, neem dan contact op met info@sukimats.nl en wij zullen je helpen deze gegevens te vinden.
Ik moet mijn adres veranderen.
Zodra een bestelling is geplaatst, wordt deze binnen 24 uur na ontvangst (met uitzondering van het weekend) verwerkt. Na dit punt kunnen we geen adreswijzigingen meer doorvoeren. Stuur ons zo snel mogelijk een e-mail op info@sukimats.nl als u wilt dat wij het adres wijzigen.
Ik wil mijn bestelling wijzigen
Stuur ons zo spoedig mogelijk een e-mail op info@sukimats.nl. Wijzigingen in uw bestelling kunnen niet meer worden doorgevoerd nadat uw bestelling is uitgevoerd.
Je hebt me het verkeerde item gestuurd of er ontbreekt een item.
Als er een fout is opgetreden in uw bestelling, neem dan contact met ons op via info@sukimats.nl en wij sturen u het juiste artikel na, samen met een retourbon + koerierstas voor het retourneren van onjuiste artikelen. Vermeld asjeblief altijd uw ordernummer.
RETOUREN & UITWISSELINGEN

Ontevreden met uw aankoop? Geen zorgen! U kunt het product binnen 30 dagen na het plaatsen van uw bestelling terugsturen voor terugbetaling, op voorwaarde dat de goederen zich in dezelfde staat bevinden als bij ontvangst. De terugbetaling omvat de volledige bedrag van uw order, exclusief eventuele verzendkosten. De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel naar ons, worden niet terugbetaald.

Returns address:
Company name: Suki Mats
Street: Ruiterijstraat 36
City: Lommel
Post code: 3920
Country: Belgium

Neem asjeblief contact met ons op voordat u een retourzending plaatst. Na ontvangst van het artikel betalen wij u binnen 2 werkdagen de volledige prijs van het product terug.